• Home
  • Съпругът на Сашка Васева с извънредни новини за състоянието ѝ

Съпругът на Сашка Васева с извънредни новини за състоянието ѝ

Съпругът на Сашка Васева с извънредни новини за състоянието ѝ

Сашка Васева ще остане за лечение в Германия
Певицата има подобрение в състоянието си, но мъжът ѝ е взел решението да не се прибират у нас, а да продължат да се борят за живота и зрението на изпълнителката извън граница, колкото и скъпо да струва това, пише Телеграф.

Припомняме ви, че миналата година бе открит тумор в главата на Сашка, което е довело и до загуба на зрението й. Преди Коледа ѝ бяха направени две животоспасяващи операции, които по думите на хирурзите са минали като по учебник, но все още не могат да дадат гаранция, че ще успее отново да прогледне. Въпреки това тя се чувства далеч по- добре, отколкото преди интервенциите, когато наистина имаше сериозна опасност за живота й, а състоянието ѝ бе критично. С подкрепата на съпруга си Христо Бакърджиев и семейството си Васева успя да премине през операциите и да се спаси.

В началото на април пък стана ясно, че изпълнителката на „Левовете в марки“ се е заразила с Ковид, тъй като цялото отделение в болницата, в която е настанена, са боледували. Въпреки разклатеното си здравословно състояние тя успя да пребори коварния вирус и вече е добре. Съпругът ѝ сподели, че е върнала апетита си.
По-рано стана ясно, че певицата е под наблюдение и от хърватски психолог, за да премине по-лесно през здравословните перипетии, пред които я постави животът.

Leave A Comment