• Home
  • Ще останете без думи, щом видите как изглежда снахата на проф. Тодор Кантарджиев (СНИМКИ)

Ще останете без думи, щом видите как изглежда снахата на проф. Тодор Кантарджиев (СНИМКИ)

Ще останете без думи, щом видите как изглежда снахата на проф. Тодор Кантарджиев (СНИМКИ)

Топ вирусологът е много горд със семейството на сина и снаха му

Снахата на проф. Тодор Кантарджиев изглежда като току-що слязла от корица на модно списание.

Неговият единствен син Весел, който преди месец го зарадва с първороден внук, кръстен на професора, живее на семейни начала с красавицата Илиана Георгиева.

проф. Тодор Кантарджиев

Синът и снахата на проф. Тодор Кантарджиев

Младата майка също е лекар по професия. Именно дерматологията я среща с половинката ѝ Весел. Синът на проф. Тодор Кантарджиев е началник на Клиниката по кожни и венерически болести към ВМА. И снаха му е част от екипа на същото отделение. Тя обаче практикува и в частен център за естетическа медицина, посещаван от много представители на родния хайлайф.

Д-р Георгиева е завършила медицина в Медицинския университет в София. Гради успешна кариера благодарение на амбицията си. Биографията ѝ разкрива редица участия в семинари и конференции от световен мащаб. Красивата лекарка обаче не обича да афишира личния си живот. Само шепа хора знаели за връзката ѝ със сина на проф. Тодор Кантарджиев. Те са двойка от няколко години. Съвсем естественото продължение на връзката им било да разширят състава на семейството.

проф. Тодор Кантарджиев

Красивата снаха на топ вирусолога

„Синчето ми е здраво, роди се 3 килограма и половина, само мускули! Всичко е наред със съпругата ми, тя сама си избра клиниката“. Това коментира д-р Весел Кантарджиев непосредствено след раждането на бебето.

Синът на топ вирусолога проф. Тодор Кантарджиев е роден на 19 август 1980 г. Избира да следва медицина в България. През 2004 г. завършва Медицинския университет в София. През 2013 г. придобива специалност „Дерматология и венерология“. От 2 години насам с гордост носи титлата „доктор по медицина“.

проф. Тодор Кантарджиев

Тя също е медик

Весел Кантарджиев признава, че у дома двамата с професора не коментират само три теми: футбол, политика и жени.
Все пак светилото във вирусологията приел с отворено сърце своята снаха и се гордеел със стабилното семейство, което двамата със сина му създали, пише retro.bg.

проф. Тодор Кантарджиев

Синът на проф. Кантарджиев

Leave A Comment