• Home
  • Случи се най-лошото! Виктория от „Евровизия“ потъна в скръб

Случи се най-лошото! Виктория от „Евровизия“ потъна в скръб

[ad_1]

Виктория, която нашумя с участието си на „Евровизия“ през 2021-ва, е загубила баща си. Певицата сама съобщи новината в социалните мрежи, като написа единствено „Лети, скъпи тате…“

Бащата на Виктория страдаше от болест, която за съжаление е нелечима – АЛС (амиотрофична латерална склероза). Тя сподели още през изминалата година за битката, която цялото ѝ семейство води, за да бъде родителят ѝ сред тях, но за съжаление най-лошото се случи.

Виктория Георгиева, която представи България на „Евровизия 2021“ и финишира на 11-о място, сподели, че най-важният мъж в живота й е загубил битката с болестта, от която страдаше и Стивън Хокинг.

Певицата говореше публично за трудностите, пред които е изправена заедно със семейството си, но сподели, че диагнозата на баща ѝ е допринесла за бързото ѝ порастване, предаде „iwoman.bg“. Тогава тя гостува в предаването „Търси се“, където през сълзи разказа за драматичните събития, които са дошли неочаквано в живота ѝ:

„Тази година аз лично много пораснах. В семейството ми се случи нещо, което не е свързано с ковид, откриха на баща ми диагноза, която ни разтърси. За жалост няма лечение. Ние правим всичко възможно да е още с нас. Не мога да приема, че той няма да продължи да живее, цялото ми семейство сме с него и се борим“,.

[ad_2]

Leave A Comment