• Home
  • Те си купуват обикновен диван за 20 долара, без да предполагат какво ще открият в него

Те си купуват обикновен диван за 20 долара, без да предполагат какво ще открият в него

Те си купуват обикновен диван за 20 долара, без да предполагат какво ще открият в него

Трима съквартиранти от Ню Йорк решили да си закупят по-евтин диван за квартирата си, защото нямали кой знае колко възможности да си закупят хубав и чисто нов.

Поразровили се в Интернет и попаднали на обява за улична разпродажба, от която си закупили диван на старо за 20 долара.
След като го закупили една от съквартирантките – Кали Гуасти, решила да го поразгледа малко по-обстойно, тъй като ѝ се сторил доста запазен за цената си. И познайте какво намерили в него.
.Пари! И то много!
В една от възглавниците на дивана друга съквартирантка-Риз Верковен, открила плик, пълен с 4 000 долара.

След като намерили него, момичетата буквално претършували целия диван и установили, че първият плик е само един от много, скрити в дивана.
Общо от старата мебел изкарали 40 000 долара, а на един от пликовете пишело и някакво женско име. Момичетата дълго се чудили какво да направят, но накрая и трите взели правилното и според тях категорично решение- да намерят собственичката на дивана и да ѝ върнат парите.
Още на следващия ден девойките намерили жената, чието име пишело на пликовете, а тя се оказала 90-годишна баба, която буквално се разплакала, когато видяла спестявания си, пишат от zajenata.bg.
Според момичетата, те са направили това, което са счели за правилно и не съжалили дори за миг, че са върнали парите на бабата, защото реално те са си нейни, нищо, че те са ги намерили в дивана.

Leave A Comment