• Home
  • Тошко Йорданов хвърли бомба за Кирил Петков и една торба с картофи!

Тошко Йорданов хвърли бомба за Кирил Петков и една торба с картофи!

[ad_1]

За премиера в НС има една торба картофи –ходи, избира и гледа да се пазари. Вчера или онзи ден министърът на финансисте каза колко били нараснали чуждестранните инвестиции, вземете и проверете – „Лукойл“ се е регистрирал в Холандия, вследствие на което са нараснали чуждестранните инвестиции.

Това заяви председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов на влизане в НС.

„Тези хора са изключителни лицемери. Знаем, че не им харесва, но ние ще говорим истините, те, ако ще да кажат, че сме се разбрали с партията на Макрон“, добави той.

Йорданов заяви още, че Слави Трифонов официално е заявил, че ИТН излиза от правителството много преди да се появи вота на ГЕРБ.

Той е категоричен, че ИТН не се коалира с ДПС и “Възраждане”, а изпълнява собствената си политика.

“Единственото, което правим, е да изпълняваме това, което говорим. По темата за РСМ го правим всеки ден. Независимо какво мислят останалите, не сме длъжни да изпълняваме желанията на “Продължаваме промяната” и ГЕРБ.

Ние сме против. Ако това се случи, ще бъде блестящо доказателство колко прави сме били ние и колко верни думи е казал Слави Трифонов. Всякакви тъпотии за коалиция между нас, ДПС и “Възраждане” могат да си ги наврат в кошчето”, коментира Тошко Йорданов.

Той уточни, че ИТН ще подкрепи актуализацията на бюджета в социалната му част.

“В другата част ще внесем предложения за промени. Няма да си позволим да направим предложения, които да изкарат бюджета на минус. Но не и да се стигне дотам дългът да стане до 10 млрд. Човек, когато дава, трябва да знае откъде ще го вземе. Казват, че има нараснал износ – да, износ на оръжие и на зърно”, каза още депутатът от ИТН.

По думите му от “Продължаваме промяната” гледат на депутатите като труженички от “Околовръстното”, с намерението си да преговарят с всеки отделен депутат от ИТН, а не с политическото ръководство.

Йорданов критикува и “Демократична България”, които са развявали знамена заедно с Корнелия Нинова пред парламента.

[ad_2]

Leave A Comment