• Home
  • Това са 4 безспорни знака, че починал близък е до вас и ви закриля!

Това са 4 безспорни знака, че починал близък е до вас и ви закриля!

Това са 4 безспорни знака, че починал близък е до вас и ви закриля!

Загубата на любим човек е едно от най-болезнените неща, които могат да ни се случат. Въпреки, че тях физически вече ги няма, те все още могат да бъдат близо до нас от време на време.
Вижте 4-те знака, които показват, че любимият човек все още е в близост до вас:
Можете да го помиришете – Когато духът на любим човек е близо, той може да се прояви в редица начини. Един от най-разпространените е ароматът. Това може да бъде миризмата на тютюн за лула или парфюм, или дори миризмата на любимите ви храни. Обърнете внимание. Това е съобщение, което е изпратено директно до вас от вашия починал любим човек.

Те се появяват в сънищата ви – Това е един от най-често срещаните начини, по които духовете взаимодействат с нас. Нашето подсъзнание е по-отворено към света на духовете. Сънищата, в които осъществявате контакт с починали хора са много по-реалистична от обикновените. Обърнете внимание на това, което те ви казват. То може да е важно съобщение касаещо живота и съдбата ви.
Вашите предмети изчезват – Звучи глупаво, но само защото те са мъртви, не означава, че са загубили желанието си да си направят шега с вас. Смейте се и се забавлявайте заедно с тях. Радвайте се! Те се опитват да ви покажат, че са близо до вас.
Необичайни мисли – Това може да е знак, че вашите близки са все още с вас. Ако имате чувството, че сте подвластни на чужда мисъл, особено, ако тя предизвиква вътрешен монолог във вас, това трябва да ви подскаже, че контактувате с ваш починал близък. Заслушайте се! Вероятно посланието е важно за вас.

Leave A Comment