• Home
  • Вдовица се разрови в телефона на покойния си мъж и животът ѝ се срина:

Вдовица се разрови в телефона на покойния си мъж и животът ѝ се срина:

Вдовица се разрови в телефона на покойния си мъж и животът ѝ се срина:

Понякога живеем в заблуда с години, докато един ден истината случайно се разкрива и успява да преобърне живота ни с главата надолу. Като случая с тази млада жена , която остава вдовица и случайно открива най-скандалната тайна на покойния си съпруг :

Потребителката на Reddit с никнейм Xcuseme2pls сподели в мрежата как случайно е разбрала, че съпругът й, който е загинал при автомобилна катастрофа, й изневерява.

Тя уточнява, че двамата били женени шест години.

„Имахме някои трудности: например той често беше в командировки, не ми помагаше с домакинската работа, докато си беше вкъщи и очакваше от мен постоянно да му готвя, въпреки че аз също ходех на работа“, пише вдовицата.

Когато мъжът й починал, тя се заела с въпросите около наследството.

Xcuseme2pls отбелязва, че банковите сметки на съпруга й, за които тя знаела, не съдържали парите, които според нея той трябвало да има. В търсене на други, тя се разровила в служебния му телефон. Но вместо информация за други финанси, се натъкнала на кореспонденцията с бившата му приятелка.

Така тя разбрала, че съпругът й е поддържал връзка с нея и ходел в командировки, за да са заедно.

„Дори в деня на сватбата ни й е писал, че се надява следващия път до него да е тя. Целият ми брак беше пълен фарс“, оплаква се жената.

Тя добавя, че вече е запознала съпруга на любовницата на мъжа си за аферата. И признава, че заради неприятното разкритие от известно време посещава психотерапевт и страда от проблеми с доверието.

Leave A Comment