• Home
  • Виктор Стоянов с първа официална снимка с новата си приятелка (Снимка)

Виктор Стоянов с първа официална снимка с новата си приятелка (Снимка)

[ad_1]

Виктор Стоянов с първа официална снимка с новата си приятелка (Снимка):

Не спират спекулациите около личния живот на Виктор Стоянов и предполагаемата му връзка с влогърката и пътешественик Мария Тарашманова. Всичко започна, след като „Ергенът“ няколко пъти съобщи в интервюта, че е влюбен в жена, с която се запознал преди снимките на предаването.

Двамата бяха улавяни няколко пъти в папарашки снимки с не много добро качество, от които не ставаше ясно коя точно е двойката.

Сега обаче се появи първият общ кадър на Виктор и Тарашманова. Поводът е събитие, което Мария организира.

Виктор и Мария

Травъл блокърката Мария Тарашманова, на 25 години, обича да пътува по света и у нас, като споделя красиви кадри от преживяванията си в социалната мрежа. Неотдавна с Виктор са били заедно в Нидерландия, често обикалят и из България в обща компания.

Сега тя организира изкачване на Мусала и търси туристи, а за да намери достатъчно показва и снимки от предишни походи, на които ясно се вижда Стоянов. Присъствието му не остана незабелязано за следовниците на Мария, които веднага се развълнуваха. Нещо певече-Мария показа в стори обща своя снимка с Ергенът, на който няма излишни хора, пише „Хотнюз“. По този начин двамата опровергаха слуховете, че вече са разделени, защото младата жена не можела да издържи на напрежението и медийното внимание покрай персоната на любимия си.

[ad_2]

Leave A Comment