• Home
  • Внимавайте: Брутална измама за хиляди левове, ужилени са хора от цяла България

Внимавайте: Брутална измама за хиляди левове, ужилени са хора от цяла България

Внимавайте: Брутална измама за хиляди левове, ужилени са хора от цяла България

Да дадеш 10 000 лв. за машина и в замяна да не получиш нищо, информира Нова телевизия.
Въпреки че управителят на фирмата – Харалампи Аничкин обещал да върне парите, това все още не се е случило. Оказа се, че в тази ситуация са се озовали хора от цялата страна.
Всички те са поръчвали различни модели оборудване и накрая не са получили нито машини, нито са получили обратно парите си.  Тези, които си позволявали да се оплакват по телевизията, щели да плащат такса-участие. Да си припомним конкретния случай.

„Поръчахме машината за обработка на камък през месец април. До днес няма никакво оправдание. Сключихме споразумение сумите да се изплатят на вноски.
До септември трябваше да изплати още 3 хиляди, но това не се случи. Останалите вноски бяха до октомври месец, но резултат няма”, обяснява потърпевшият Росен Иванов.
Той допълва, че никога не е отказвал машината. Такава според него няма, а Аничкин използва парите за оборотни на фирмата.
Росен Иванов казва, че Аничкин не иска да разговаря с него, а отговаря само на съобщения. Казал и че ще започне да начислява такси за участие в телевизията и дори ще ги фактурира. За всеки ефир и статия в интернет той начислявал по 100 лв.

Leave A Comment