• Home
  • Всички говорят за Божинов, но само вижте баща му и какви ги върши на стари години и ще останете без думи

Всички говорят за Божинов, но само вижте баща му и какви ги върши на стари години и ще останете без думи

Всички говорят за Божинов, но само вижте баща му и какви ги върши на стари години и ще останете без думи

Ето на кой се е метнал Валерката
Емо Божинката хвърли ръкавица в лицето на Плейбой Nо.1 на републиката Митьо Пищова Легендарните свалячи влизат в директна битка за абсолютния рекорд по най-много забити мацки.
Бащата на Божинов постъпи джентълменски и лично посети своя стар приятел Митьо Пищова, за да свери върховото постижение на великотърновеца. Двамата се познават вече от 40 години.
Въпреки конкуренцията пред нежния пол те запазиха добри отношения. „Отидох да видя Митьо. Изкара през ноември много тежко коронавирус. Отделно имаше и други заболявания. Лежа 80 дни в болницата през последните две години. Похвали се, че не яде месо и от 132 кг е свалил на 90“, разказа пред „България Днес“ Емил Божинов.

Митьо Пищова пази детайлна статистика за мацките с които е спал. В неговите легендарни тефтери има отбелязани над 3400 имена на дами. „Отидох да го видя, за да обсъдим „творческите“ планове. Беше много весело.
Изпих едно шише водка, Митьо беше на кафе. Митьо е добре. Има  жена, която му готви и се грижи за него“, казва Божинов. Митьо изобщо не се е притеснил от конкуренцията на Емил Божинов и даже го е поканил да участва в неговия любим петдневен конкурс за миски в Харманли,  където ще бъде част от журито.

Leave A Comment