• Home
  • Зaбърквaш в eдин буркaн и зaбрaвяш зa бoлecти, умoрa и тoкcини

Зaбърквaш в eдин буркaн и зaбрaвяш зa бoлecти, умoрa и тoкcини

С възрастта се появяват много здравословни проблеми, например висок холестерол и хипертония. Поради това хората започват да приемат хапчета, което трае цял живот.

Всички тези лаборатории и аптеки забогатяват за наша сметка, но сега всичко има своя край, защото ще ви покажем най-добрият начин да се противопоставите на холестерола и високото кръвно налягане само за 7 дни.

Всички тези заболявания се появяват с възрастта поради лошите хранителни навици и ускорения начин на живот, който сме имали, когато сме били по-млади. За щастие има домашни средства, които могат да помогнат за разрешаването на тези проблеми.

Традиционните средства, които са направени с тези съставки, са придобили голяма популярност по целия свят и всъщност техния ефект е потвърден чрез научни изследвания.

Това е комбинация от джинджифил, чесън, оцет, мед и лимон и представлява лекарство, което в миналото е отстранявало високия холестерол и високото кръвно налягане.

Това е много ефективно средство за защита, защото освен, че се грижи за онези аспекти, които вече споменахме, също така укрепва имунната ви система по удивителен начин. Подготовката на това естествено средство е много проста и всяка от съставките може да бъде закупена в супермаркета или от билковия магазин.

Съставки:

½ чаша лимонов сок (125 мл)
½ чаша сок от джинджифил (125 мл)
10 скилидки чесън
1 чаша ябълков оцет (250 мл)
1 чаша мед (340 грама)

Инструкции:

В съд смесете половин чаша лимонов сок и половин чаша сок от джинджифил. Добавете 10 скилидки нарязан чесън и смесете всичко в блендер. Добавете чаша ябълков оцет и след това чаша мед.

Накрая изсипете сместа в стъклен буркан и я оставете в хладилника най-малко 5 дни, преди да започнете да консумирате продукта.

Употреба:

За да използвате това лекарство като превантивна мярка, разтворете две супени лъжици от сместа в чаша топла вода или сок. Ако искате да пиете втора доза на ден, направете това вечер час след вечеря.

Ще забележите, че след няколко седмици стойностите на налягането и триглицеридите ще се регулират естествено без таблетки.

Защо този инструмент е толкова полезен?

Малко хора знаят, че тези съставки имат противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, които могат да помогнат за предотвратяване и лечение на здравословни проблеми като: артрит, астма, високо кръвно налягане, висок холестерол, газове, лошо храносмилане, главоболие, проблеми с кръвообращението и сърцето, хемороиди, кожни проблеми като акне, зъбобол, затлъстяване, язви.

Благодарение на високата хранителната стойност на сместа тя се счита и за еликсир на дълголетието, защото ни предпазва от много от “убийци”, които могат да атакуват организма и да доведат до сериозни здравословни проблеми.

Leave A Comment