• Home
  • Жена наддаде тегло до 120 кг без да знае причината, но малко преди сватбата й се случи чудо

Жена наддаде тегло до 120 кг без да знае причината, но малко преди сватбата й се случи чудо

[ad_1]

Още на двадесет години Кайли Малкахи от Уолонгонг, Австралия, започнала да наддава на тегло. Въпреки постоянната физическа активност и специалната диета, която пазела, до 27-годишната възраст тя напълняла до 120 килограма.

Въпреки че заради визията си момичето вече имало достатъчно комплекси, когато нейният приятелят й предложил да се оженят, към проблемите на булката се добавил още един – Кайли страшно много се страхувала, че в сватбена рокля ще изглежда ужасно.

„Спомням си, че, когато мислех за брак, се уплаших от мисълта, че ще трябва да отида в магазина за сватбени рокли.

Страхувах се, че всички ще ме обвинят, защото не бих изглеждала добре в нито една рокля“, споделя жената.

Тогава през 2017 г. бъдещата булка отишла на лекар с надеждата да реши проблемите си. Медиците открили, че Кайли има поликистозен яйчник и я посъветвали да премахне глутена и млечните продукти от диетата си.

Ситуацията започнала да се променя. Така бъдещата булка постепенно започнала да сваля килограми, като същевременно тренирайла с помощта на видео уроци от YouTube.

„Когато дойдох в магазина, година след като отслабнах, успях да „вляза“ в почти всяка от онези рокли, които бяха там. И, честно казано, това беше страхотно усещане“, споделя Кайли.

В началото на 2019 г. сватбата се състояла. До тържеството момичето успя да свали още няколко килограма. В резултат на това на специалния ден Кайли изглеждала невероятно.

Булката публикува трудния си начин за борба с наднорменото тегло в личния си акаунт в Instagram, събирайки много последователи./ zdrave.to

 

[ad_2]

Leave A Comment