• Home
  • Живяхме в щастлив брак над 30 години. Всичко беше наред, докато Мира не се появи в живота ми

Живяхме в щастлив брак над 30 години. Всичко беше наред, докато Мира не се появи в живота ми

Избрах любовницата пред жена ми. Съжалявам за решението си.

Бях влюбен в жена ми още от училище. Тогава ми казваше, че можем да бъдем само приятели, но все пак започнахме да се срещаме. Заедно следвахме медицина. Осъзнах, че съм готов да прекарам целия си живот с тази жена и й направих предложение. Оженихме се на третата година, а на четвъртата – тя ме дари с прекрасен син.

Майка ми често ни помагаше, за да можем да завършим образованието си.

Заживяхме щастливо и двамата работехме в болница. По-късно синът ни се ожени. Всичко беше наред, докато Мира не се появи в живота ми. Тя дойде да работи при нас преди три години и веднага разбрах, че съм влюбен. Първо криехме връзката си, а след това казах на жена си истината, защото исках да подам молба за развод.

Една вечер, направо от прага й казах, че я напускам.

Тя ме попита къде отивам, първоначално не ме разбра какво й казвам.

Погледнах я и много съжалявах. Срамувах се от такова предателство.

Тя качи няколко килограма, лицето й вече беше покрито с бръчки, но в същото време остана привлекателна като на младини. Живяхме заедно щастливо 30 години, но аз вече взех решение. Избрах любовницата пред жена си.

Жена ми просто седна на стола и не каза нищо. Дълго време не можеше да дойде на себе си.

Синът и снахата я подкрепиха в този момент от живота й, за което съм им много благодарен.

Синът ми, обаче, спря да общува с мен, а същата вечер си опаковах нещата и се преместих при 35-годишната Мира. Тя живееше с шестгодишния си син от предишен брак. Тя и съпругът й не са живели дълго. Той е по-голям от нея и осигурява сина й а също така помага и на нея. Когато влязох в живота й, грижите за семейството паднаха върху плещите ми. По-късно разбрах, че не ме обича, просто има нужда от моите пари. Тя е много красива жена и просто не исках да забелязвам очевидните неща.

Няколко месеца по-късно ми съобщи, че очаква бебе от мен. Подписахме. Сякаш отново се потопих в младостта си. Тя роди още едно дете. Обичам децата си, но разбрах, че ежедневието с Мира е много по-лошо, отколкото това с бившата ми жена.

Вкъщи постоянно има скандали, а аз не съм на двадесет години, просто исках спокоен живот. Не ми се прибира след работа, а тя ми звъни да си дойда по-скоро, защото няма време да сготви вечеря с две малки деца. Съвсем различно си представях съвместния ни живот.

Бившата ми жена беше много мила, правеше вкусни торти, които просто обожавах. Спомням си нашите пътувания в планината и до морето и всичко това ми липсва.

Колко безразсъдно постъпих. Имам две малки деца и един пораснал син. Просто съм много уморен.

А бившата ми жена замина за Италия и се омъжи там. Гледам снимките й онлайн и разбирам колко глупав съм бил.

Leave A Comment